Kabeh Kategori

Topeng Vented

Omah>Products>Topeng CPAP / BIPAP>Topeng Vented

Fitur Product

图片 1

图片 2


Headgear Anti-sliding kanthi kualitas dhuwur
· Kelenturan lan permeabilitas udara sing cocog kanggo ngrampungake kepenak sing apik, cocog kanggo kulit sensitif
· Wis lulus tes BlOC kanggo verifikasi kompatibilitas biologis sing apik, Ekspor menyang ewonan negara, kayata negara Eropa, Jepang, lsp
· Gaya lan kuwat kanggo pas karo kabeh jinis headshapes
图片 3
图片 4bolongan Vent Micro
· Lubang ventilasi sing disebarake ngidini anggota kulawarga duwe wengi sing sepi lan tenang
· Desain bulges lumahing kanggo nyegah asfiksia amarga selimut sing nutupi
· Ditandhani indikasi instalasi kanggo nuntun pangguna supaya gampang ngumpul


Nuduhake Produk
PANALITEN

Kategori panas

0
Kranjang penyelidikan
    Cart priksaan sampeyan kosong