Kabeh Kategori

Topeng Vented

Omah>Products>Topeng CPAP / BIPAP>Topeng Vented

topeng pasuryan lengkap kanggo mesin cpap
Masehi masker rai lengkap Fit FMI kanggo mesin cpap

Masehi masker rai lengkap Fit FMI kanggo mesin cpap


Fitur Product

图片 1

图片 2


Headgear Anti-sliding kanthi kualitas dhuwur
· Kelenturan lan permeabilitas udara sing cocog kanggo ngrampungake kepenak sing apik, cocog kanggo kulit sensitif
· Stylish lan cukup kuwat kanggo pas kabeh jinis sirah sha-pes
· Wis lulus tes BlOC kanggo verifikasi kompatibilitas biologis sing apik, Ekspor menyang ewonan negara, kayata negara Eropa, Jepang, lsp
图片 3
图片 4


Nuduhake Produk
PANALITEN

Kategori panas

0
Kranjang penyelidikan
    Cart priksaan sampeyan kosong