Kabeh Kategori

Seri Sunfusion

Omah>Products>Manajemen Infus>Pompa infus>Seri Sunfusion

Fitur Product

Desain Anyar

· Antarmuka anyar, gampang digawa

· Bahan plastik PBT

l · Desain trek lan shackle sing ditumpuk, pompa bisa digabung kanthi bebas, ngirit papan lan gampang ditransfer

2
3

Antarmuka Pangguna Intuisi lan Informatif

· 3.5" layar tutul werna 

· Desain UI prasaja, paramèter penting gampang disetel

Macem-macem lan Mode Intelligent

· Miwiti kanthi cepet, ngilangi panyimpangan sing disebabake wektu tundha wiwitan

· Kompatibel kanggo set IV universal

· Macem-macem mode kerja

4
5

Desain sing Cocog kanggo Panganggo

· Ganti tingkat infus tanpa ngaso

· Sistem weker Visual lan swara sing cerdas lan pandhuan weker dinamis.

· Kompensasi aliran kanggo ngindhari kesalahan sing disebabake kekeselen pipa

· Tandha siklus pangopènan peralatan, Pangopènan tandha kanthi rutin kanggo nggawe akurasi lan safety piranti

6

Nuduhake Produk
PANALITEN

Kategori panas

0
Kranjang penyelidikan
    Cart priksaan sampeyan kosong