Kabeh Kategori

Komitmen kualitas

Omah>Babagan awake dhewe>Komitmen kualitas

Komitmen kualitas

Fokus ing kualitas produk lan oriented kanggo syarat pelanggan, Beyond wis netepake sistem manajemen kualitas swara, mbeta metu trilogi kualitas planning, Ngontrol lan Ngapikake. Beyond netepi bebener, kaunggulan lan kemajuan adhedhasar peralatan produksi majeng lan pasukan technical kuwat, njupuk Manajemen produksi ketat lan kontrol kualitas minangka babar pisan.

Beyond nduweni bengkel produksi standar ing tingkat nasional: proses manajemen produksi sing divisualisasikan lan standar digayuh kanthi metode manajemen cerdas; Produk dipilih sawise proses eva1uasi sing ketat saka bahan mentah menyang paket, njamin standar kontrol lan traceability ing kabeh proses saka bahan, proses lan produk rampung; Tingkat pangiriman bahan sing tepat wektu saka pangkalan ngluwihi 95%, lan tingkat inspeksi kualitas elektronik tekan 100%.

Nduwe laboratorium tes sing unggul ing negara, Beyond pancen nyukupi syarat bahan lan kinerja produk, sing njamin keamanan lan linuwih aplikasi klinis ing lingkungan sing beda-beda.


Certificates

Beyond disertifikasi ISO9001, ISO13485, CE, ISO14001, OHSAS18001, GB/T29490-2013 nasional lan Standardisasi Keselamatan Kerja Grade- III.

Kategori panas

0
Kranjang penyelidikan
    Cart priksaan sampeyan kosong