Kabeh Kategori

Topeng sing ora diluncurake

Omah>Products>Topeng CPAP / BIPAP>Topeng sing ora diluncurake

Topeng CPAP Nasal Easyfit
Masker hidung EaseFit NMI-NV kanggo cpap

Masker hidung EaseFit NMI-NV kanggo cpap


Fitur Product
Gambar Referensi
图片 1图片 2
Tipe Vented: EasyFit NMITipe Non-vented: EasyFit NMI-NV


fitur
1. Telung ukuran (S, M lan L) kanggo pas sabar karo bobote >30kg
2.Air-bocor nyegah: 2-lapisan bantal digawe saka silikon medical  
3.Aman: karo tutup Anti-asphyxia lan bolongan anti-blocking
4. Nyaman: loro imbuhan arah pas sembarang ukuran pasuryan
5. Gampang kanggo nyandhang utawa njupuk-off  


Ruang lingkup aplikasi
Topeng irung nyedhiyakake antarmuka kanggo aplikasi CPAP utawa terapi ventilasi tingkat loro kanggo pasien. Iki kanggo panggunaan pasien tunggal ing lingkungan omah / rumah sakit / institusi.

Keterangan

PrabédanEasyFit NMIEasyFit NMI-NV
KoleksiVented, karo bolongan anti-blockingNon Vented
konektor1 piece, werna abu-abu lanang2 lembar, jinis lanang warna abu-abu, lan jinis wadon warna Biru


umumEasyFit NMI/EasyFit NMI-NV
Tube kompatibelφ22mm (ISO 5356-1)
ResistensiTekanan tekanan diukur
ing 50L / min ≤1 cmH2O
ing 100L / min ≤2 cmH2O
Informasi papan matiRuang mati nuduhake rongga internal sikut topeng ing mburi volume.
Gunakake bantal ukuran medium, volume 147 ml.
Range tekanan4 - 30cmH2O
Tekanan open-to-atmosfer0.7cmH2O
Tekanan atmosfer cedhak2.5cmH2O
muniSesuai karo ISO 4871
Kurang saka 35dBA
Kahanan lingkunganSuhu operasi: + 5  nganti + 40 ;
Kelembapan operasi, 15-95% asor relatif, non-kondensasi.
Suhu panyimpenan lan transportasi: -20  nganti + 60 ;
Kelembapan panyimpenan lan transportasi: ora ngluwihi 95% RH, non-kondensasi
CleaningBanyu sabun anget
Bobot netAppox. 0.5 kg
dimensiS: 138.6 mm (dhuwur) × 88.9mm (jembaré) × 93.3 mm (ketebalan)
M: 150.6mm (dhuwur) × 95.6mm (jembar) × 94mm (ketebalan)
L: 150.6mm (dhuwur) × 95.6mm (jembar) × 96.5mm (ketebalan)
Dhaptar kemasanVented: Nasal Mask * 1, tutup kepala * 1, User manual * 1
Non vented: Nasal Mask * 1, tutup kepala * 1, konektor Female (Biru) * 1, User manual * 1


Nuduhake Produk
PANALITEN

Kategori panas

0
Kranjang penyelidikan
    Cart priksaan sampeyan kosong