Kabeh Kategori

Topeng sing ora diluncurake

Omah>Products>Topeng CPAP / BIPAP>Topeng sing ora diluncurake

cpap topeng pasuryan lengkap
EaseFit FMI-NV cpap topeng pasuryan lengkap

EaseFit FMI-NV cpap topeng pasuryan lengkap


Fitur Product
Gambar Referensi
图片 1图片 2
Tipe Vented: EasyFit FMITipe Non-vented: EasyFit FMI-NV


fitur

1. Telung ukuran (S, M lan L) kanggo pas sabar karo bobote >30kg
2.Air-bocor nyegah: 2-lapisan bantal digawe saka silikon medical
3.Aman: karo tutup Anti-asphyxia lan bolongan anti-blocking
4. Nyaman: rong arah imbuhan pas sembarang ukuran pasuryan
5. Gampang kanggo nyandhang utawa njupuk-mati buckles 

Ruang lingkup aplikasi
Topeng irung nyedhiyakake antarmuka kanggo aplikasi CPAP utawa terapi ventilasi tingkat loro kanggo pasien. Iki kanggo panggunaan pasien tunggal ing lingkungan omah / rumah sakit / institusi.

Keterangan

PrabédanEasyFit FMIEasyFit FMI-NV
KoleksiVented, karo bolongan anti-blockingNon Vented
konektor1 piece, werna abu-abu lanang2 lembar, jinis lanang warna abu-abu, lan jinis wadon warna Biru


umumEasyFit FMI / EasyFit FMI-NV
Tube kompatibelφ22mm (ISO 5356-1)
ResistensiTekanan tekanan diukur
ing 50L / min ≤1 cmH2O
ing 100L / min ≤2 cmH2O
Informasi papan matiRuang mati nuduhake rongga internal sikut topeng ing mburi volume.
Gunakake bantal ukuran medium, volume 270 ml.
Range tekanan4 - 30cmH2O
Tekanan open-to-atmosfer0.7cmH2O
Tekanan atmosfer cedhak2.5cmH2O
muniSesuai karo ISO 4871
Kurang saka 35dBA
Kahanan lingkunganSuhu operasi: + 5  nganti + 40 ;
Kelembapan operasi, 15-95% asor relatif, non-kondensasi.
Suhu panyimpenan lan transportasi: -20  nganti + 60 ;
Kelembapan panyimpenan lan transportasi: ora ngluwihi 95% RH, non-kondensasi
CleaningBanyu sabun anget
Bobot netKira-kira: 0.5 kg
dimensiS: 175.9mm (dhuwur) × 110mm (jembar) × 112.5mm (ketebalan)
M: 183.9mm (dhuwur) × 118mm (jembar) × 114.5mm (ketebalan)
L: 194.9mm (dhuwur) × 122mm (jembar) × 114.5mm (ketebalan)
Dhaptar kemasanVented: Nasal Mask * 1, tutup kepala * 1, User manual * 1
Non-vented: Nasal Mask * 1, tutup kepala * 1, konektor Female (Biru) * 1, User manual * 1


Nuduhake Produk
PANALITEN

Kategori panas

0
Kranjang penyelidikan
    Cart priksaan sampeyan kosong