Kabeh Kategori

News

Omah>News

Turki "Bajak Jero" - Bantuan Ewonan Mil kanggo Nglawan Epidemi Bareng

Wektu: 2021-12-07 Hit 513

     Republik Turki (Basa Turki: Türkiye Cumhuriyeti; Inggris: The Republic of Turkey), diarani Turki, iku sawijining negara sing ngubengi Eropah lan Asia. Wewatesan karo Segara Ireng ing sisih lor, Segara Mediterania ing sisih kidul, Suriah lan Irak ing sisih kidul-wétan, lan Segara Aegea ing sisih kulon. , Wewatesan karo Yunani lan Bulgaria, lan wewatesan karo Georgia, Armenia, Azerbaijan lan Iran ing sisih wétan. Lokasi geografis Turki lan makna strategis geopolitik penting banget, lan minangka persimpangan sing nyambungake Eropa lan Asia.

Turkey

    Virus mahkota anyar terus nyebar, lan kahanan epidemi ing pirang-pirang negara isih ora optimis. Bubar, epidemi Turki duwe tren rebound. Ing wektu pers: Turki nambahake 23,496 kasus sajrone 24 jam kepungkur ing perang nglawan epidemi mahkota anyar. Wiwit wiwitan wabah kasebut, gunggunge 6,435,773 kasus wis dikonfirmasi, lan jumlah sing tiwas ana 57,283.

三代泵在土耳其高端使用的装机场景_副本

    Pompa infus seri Sunfusion Semi-2|Erch-6|Anim-8 

Skenario sing digunakake ing klub dhuwur ing Turki

   BYOND Medical wis setya kanggo deepening pasar Turki lan wis menang pujian unanimous saka distributor lokal lan rumah sakit kanggo kualitas produk banget lan reputasi pangguna apik. Dipengaruhi dening wabah kasebut, ana kekurangan bahan anti-epidemi ing Turki. Distributor lokal cepet-cepet pesen akeh bahan saka perusahaan kita. Sawise nampa pesenan, perusahaan kita langsung ngaktifake rencana kerja darurat, nambah persediaan bahan mentah saka ventilator non-invasif lan topeng napas, lan ngatur karyawan baris produksi Kerja lembur kanggo ngasilake, lan nggawe kabeh upaya kanggo mesthekake yen nyegah lan ngontrol epidemi. bahan dijamin kanggo mesthekake pangiriman pas wektune pesenan.

信 图片 _20211207151549_ 副本

      Saiki, jagad iki wis suwe dadi desa global, lan nasibe wong-wong ing kabeh negara raket banget. Ngadhepi wabah, kita kudu nyawiji. Biyang Medical tansah netepi misi "nggunakake ilmu pengetahuan lan teknologi kanggo ngawal kesehatan manungsa", lan nyumbang kanggo perang global nglawan "epidemi" sabisa-bisa.


Sadurunge: Golek inovasi lan kemajuan, Beyond minangka sing paling penting

Sabanjure: Byond Medical Mbantu Negara-negara Asia Tengah Nglawan Epidemi

Kategori panas

0
Kranjang penyelidikan
    Cart priksaan sampeyan kosong