Kabeh Kategori

News

Omah>News

Terapi oksigen kanula irung aliran dhuwur "Sailing out" kanggo nyukupi kebutuhan pasar

Wektu: 2021-08-02 Hit 663

     Bubar, epidemi ing Asia Kidul-Wétan wis mbalek kanthi cepet lan sumber daya medical re terus-terusan strained. Miturut data epidemi sing dirilis dening Badan Penanggulangan Bencana Nasional tanggal 27 Juli, Indonesia nambahake 45,203 kasus anyar lan 2069 tiwas anyar, sing paling dhuwur wiwit wabah ing Indonesia. Malaysia, Thailand duwe luwih saka 10,000 kasus sajrone sedina. Ing Juli 27,6,260 kasus sing dikonfirmasi anyar dilaporake ing Vietnam.微 信 图片 _20210728173812

      Minangka perusahaan backbone ing pasokan luar negeri kanggo pasokan anti-epidemi, BEYOND Medical wis nuduhake kekuwatan China lan menehi pangarep-arep China menyang jagad iki. miturut dinamika epidemi saiki, pimpinan perusahaan kanthi cepet ngrumusake pedoman, langsung ngaktifake rencana kerja darurat, nambah persediaan bahan baku terapi oksigen kanula irung aliran dhuwur, lan ngatur karyawan lini produksi supaya bisa kerja lembur kanggo production, lan ing wektu sing padha, nyepetake kacepetan pangiriman kanggo mesthekake yen pesenan pelanggan dikirim kanthi lancar sajrone 2-5 dina, menehi prioritas kanggo njamin kabutuhan mendesak ing wilayah epidemi sing abot ing negara-negara Asia Tenggara.

微 信 图片 _20210728173918

     Saiki, BYOND Medical wis nyedhiyakake akeh terapi oksigen kanula irung aliran dhuwur kanggo negara-negara Asia Tenggara kalebu Indonesia, Vietnam, Thailand, lan sapiturute, sing kanthi efektif ngisi kesenjangan ing peralatan medis, lan terus ngirim "daya Cina" kanggo perang anti-epidemi ing Asia Tenggara.


Sadurunge: BYOND Medical ngumumake produke ing Pameran Peralatan Medis Internasional China kaping 84

Sabanjure: New Arrivals|Seri seri pompa syringe infus arep ing pasar

Kategori panas

0
Kranjang penyelidikan
    Cart priksaan sampeyan kosong