Kabeh Kategori

News

Omah>News

FIME2022 | BYOND Medical Tampil ing Florida International Medical Expo

Wektu: 2022-08-08 Hit 382

微 信 图片 _20220729100307

International Medical Trade Fair lan Kongres ing Amerika Serikat

Nama Pameran: Florida International Medical Expo (FIME)

Alamat: Miami Beach Convention Center (MBCC), Miami Beach, Florida, USA.

Wektu: saka 27-29 Juli 2022

No. Booth: A59

微 信 图片 _20220727141740

Pameran Peralatan Medis Internasional Amerika (FIME) kaping 31 dibukak ing Miami, Amerika Utara tanggal 27-29 Juli. Thanks kanggo easing bertahap saka pandemi makutha anyar, pameran kasebut uga nuduhake momentum pemulihan sing kuat, saka 45 negara Luwih saka 700 perusahaan saka China lan wilayah kasebut kasil melu pameran kasebut, narik 12,650 pengunjung profesional saka 80 negara lan wilayah. .

Jeneng-2

FIME minangka pameran lan konvensi perdagangan medis internasional paling gedhe ing Amerika Serikat. Pendaftar saka kabeh spesialisasi lan disiplin saka sak ndonya lan ing lapangan kesehatan rawuh ing FIME kanggo sinau babagan piranti medis, produk, pasokan, teknologi lan layanan paling anyar lan sinau saka pakar industri ing konferensi pendidikan telung dina, enem trek.

未命名

Minangka salah siji saka sawetara merek Cina sing melu pameran kasebut,BYOND Medical miwiti debut ing FIME kanggo pisanan, lan uga pisanan kabeh produk ing tataran padha ing pasar Amérika Lor. Solusi sakabèhé kanggo diagnosis lan perawatan diumumake, nuduhake rencana inovasi independen merek nasional karo donya.

Jeneng-1

Sadurunge: Byond Medical Mbantu Negara-negara Asia Tengah Nglawan Epidemi

Sabanjure: MECICA 2022 !Sugeng rawuh ing Medica Fair ing Jerman

Kategori panas

0
Kranjang penyelidikan
    Cart priksaan sampeyan kosong