Kabeh Kategori

R&D Inovatif

Omah>Babagan awake dhewe>R&D Inovatif

R&D Inovatif


               

Wiwit diadegaké, Beyond njogo investasi ageng ing R&D, wis diklumpukake (ngadegake) klompok senior software lan hardware engineers lan ahli mekatronika, wis dibangun kuat kuat, tim R & D pragmatis lan efisien dumadi saka akademisi Clinical misuwur lan konsultan. Kanthi tim R&D lan teknologi produksi sing apik, Beyond sacara komprehensif ningkatake kemampuan inovasi, kanthi akurat nyukupi panjaluk pasar sing owah saka owah-owahan pasar cepet, reformasi kanthi owah-owahan lan kemajuan wektu, kanggo nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanthi kinerja dhuwur kanthi entuk manfaat saka produksi lan teknologi.

                       

Kangge, Beyond ngembangake kerjasama sing jero karo Central South University, Changsha University of Science & Technology, Hunan University of Chinese Medicine, uga sawetara institusi riset ilmiah lan akademi. Kajaba iku, Beyond ngetrapake syarat Klinis lan teknologi medis mutakhir sing diwujudake saka perawatan medis menyang inovasi produk Beyond, sing uga setya nyedhiyakake pangembangan kesehatan manungsa kanthi produk lan solusi sing luwih apik lan luwih berharga.

                       

Minangka Hunan Hi-tech Entrepreneurs, Beyond wis dikembangake lan diwenehake cedhak 20 paten lan hak cipta kanggo 16 aplikasi piranti lunak, sing minangka dhukungan nyata kanggo pangembangan perusahaan sing lestari liwat aplikasi ing produksi nyata, nambah stabilitas lan linuwih teknologi lan peningkatan daya saing inti. 


Kategori panas

0
Kranjang penyelidikan
    Cart priksaan sampeyan kosong