Kabeh Kategori

Pasar Global

Omah>Babagan awake dhewe>Pasar Global

Pasar Domestik

               

Ngluwihi spesialisasi ing manajemen infus (pompa infus, pompa jarum suntik, lan sapiturute), solusi apnea turu turu perawatan kesehatan pernapasan (CPAP, piranti lan topeng BPAP), peralatan dental, teknik medis, sistem panggilan perawat, lan sapiturute, sing wis aplikasi ing saindenging jagad. ewonan institusi medis. Beyond duwe hubungan kerjasama sing apik karo akeh rumah sakit lan ahli. Kanthi sawetara kantor lan anak perusahaan ing macem-macem provinsi lan kotamadya lan wilayah otonomi kayata Zhengzhou, Nanjing lan Chengdu, lini bisnis Beyond duwe jangkoan global ing luwih saka 50 negara lan wilayah, mbentuk jaringan penjualan lan layanan lengkap.

                       

Kangge, Beyond ngembangake kerjasama sing jero karo Central South University, Changsha University of Science & Technology, Hunan University of Chinese Medicine, uga sawetara institusi riset ilmiah lan akademi. Kajaba iku, Beyond ngetrapake syarat Klinis lan teknologi medis mutakhir sing diwujudake saka perawatan medis menyang inovasi produk Beyond, sing uga setya nyedhiyakake pangembangan kesehatan manungsa kanthi produk lan solusi sing luwih apik lan luwih berharga.

                       

Minangka Hunan Hi-tech Entrepreneurs, Beyond wis dikembangake lan diwenehake cedhak 20 paten lan hak cipta kanggo 16 aplikasi piranti lunak, sing minangka dhukungan nyata kanggo pangembangan perusahaan sing lestari liwat aplikasi ing produksi nyata, nambah stabilitas lan linuwih teknologi lan peningkatan daya saing inti. 


Pasar jaban rangkah

Ing taun-taun pungkasan, Beyond ngluwihi jangkauan internasional lan mbentuk jaringan pemasaran global kanthi 3 tim pemasaran internasional sing apik.

                       

Produk kita adol luwih saka 50 negara lan wilayah:

                       

Asia Tenggara: Thailand, Filipina, Malaysia

                       

Eropa lan Amerika: Jerman, Inggris, Amerika Serikat, Kanada

                       

Liyane: Brazil, Rusia, Dubai, India

                       

Produk lan layanan Beyond wis entuk pangenalan lan reputasi dhuwur ing antarane buruh perawatan medis sing akeh.

Kategori panas

0
Kranjang penyelidikan
    Cart priksaan sampeyan kosong