Kabeh Kategori

CPAP / APAP

Omah>Products>Ventilator non-invasi>Seri tambahan>CPAP / APAP

mesin cpap otomatis c-20c
Mesin CPAP ResPlus C20C kanggo terapi Apne Turu

Mesin CPAP ResPlus C20C kanggo terapi Apne Turu


Fitur Product
Dianggo
①Cilik, alus lan portabel, bobot Net 2.2kg;
②Tank humidifier sing bisa dicopot, gampang digunakake;
③3.5 "warna TFT tampilan, katon cetha;
④Desain tombol siji, operasi tangan siji.
图片 1
图片 2Cerdas
① Siji setelan tekanan tombol;
②Sinkron dipicu dening inspirasi, sensitivitas dhuwur;
③ Sensor tekanan sing diimpor, kanthi algoritma kontrol anyar;
④ Kebocoran otomatis lan ganti rugi dhuwur, cocok kanggo wilayah apa wae;
⑤ACPower alarm gagal, sistem ngawasi cerdas, nggawe turu tenang.
nyaman
① Motor bisu sing berkualitas tinggi, nggawe pendamping sing luwih intim;
②Teknologi Smart Belex, njamin napas sing luwih gampang;
③RAMP: nyetel wektu kanggo miwiti sawise turu, nambah selaras therapy.
图片 3


Nuduhake Produk
PANALITEN

Kategori panas

0
Kranjang penyelidikan
    Cart priksaan sampeyan kosong