Kabeh Kategori

CPAP / APAP

Omah>Products>Ventilator non-invasi>Seri tambahan>CPAP / APAP

mesin cpap otomatis
mesin cpap otomatis resplus APAP-C20A

mesin cpap otomatis resplus APAP-C20A


Fitur Product

图片 1

图片 2


图片 3tampilan HD gedhe
①3.5" warna TFT + Modularized UI desain;
②Informasi tampilan cetha, gampang kanggo operasi;
Tritrasi tekanan cerdas
①Aplikasi blower kontrol cerdas sing nyepetake lan kalem ing wektu, nyedhiyakake tekanan sing nyaman lan stabil kanggo pasien.
② Ngawasi data 24 jam tampilan wektu nyata kanggo njamin efek perawatan
图片 4
图片 5Humidifier konstan
Mesthekake asor nyaman kanggo nambah comfort
RAMP
Wektu ramp bisa diatur saka 1 nganti 60 menit kanggo nambah kepatuhan terapi
图片 6
图片 7Desain sing sepi
teknologi Jerman, blower kualitas dhuwur, glathi penggemar pindho, saluran udara bisu karo swara kurang saka 30 db, cukup sepi supaya lali orane.
Desain sing bisa dipisahake
Inang lan humidifier bisa dipisahake, gampang digawa; Humidifier bisa dicopot, gampang di resiki, luwih sanitasi.
图片 8


Nuduhake Produk
PANALITEN

Kategori panas

0
Kranjang penyelidikan
    Cart priksaan sampeyan kosong