Kabeh Kategori

company profile

Omah>Babagan awake dhewe>company profile

Gambar Company



       Diwiwiti ing 2009, Hunan Beyond Medical Technology Co., Ltd. (Ngluwihi cendhak), adhedhasar ing Distrik Yuelu, Changsha kanthi modal registrasi 50 yuta RMB, darmabakti kanggo R&D, manufaktur, pemasaran lan layanan solusi produk ing perawatan kesehatan medis. industri. Layanan bisnis utama kalebu manajemen infus (pompa infus, pompa syringe, lan liya-liyane), solusi apnea turu (CPAP, piranti lan topeng BPAP), peralatan dental, teknik medis, sistem panggilan perawat, lan liya-liyane. Produk kanthi kinerja dhuwur lan kualitas apik. bakal diluncurake menyang rumah sakit ing kabeh tingkat ing lan njaba China, nalika nyedhiyakake layanan sing aman lan trep kanggo pasien ing saindenging jagad. Beyond setya dadi pemasok produk lan solusi medis sing unggul.

1610531391905104


1610531582423107


Upholding misi "Pengiring kanggo kesehatan manungsa karo ilmu lan teknologi", Beyond wis nggabungake sumber daya perusahaan, nganyarke struktur internal lan ngoptimalake construction talents ing basis saka pengalaman industri lan produk hit. Beyond wis nglumpukake klompok insinyur piranti lunak lan hardware senior lan ahli mekatronika, wis nggawe tim R&D independen sing kalebu ahli medis berwibawa domestik lan akademi riset ilmiah. Beyond ngeyel kanggo eksploitasi, njelajah lan nglumpukake ing industri kesehatan medis, ngarahake nyedhiyakake produk & solusi medis sing luwih apik.

Beyond minangka unit anggota Asosiasi Industri Perangkat Lunak Hunan lan Kamar Dagang Changsha kanggo Impor lan Ekspor; gainer saka Hunan Hi-tech Entrepreneurs, ilmu basis S&M Enterprises, Hunan "Shangyun" benchmark perusahaan lan ing.



Kajaba iku, Beyond nduweni prentah sing apik babagan teknologi inti sing nyumbang kanggo kinerja produk sing apik banget. Kabeh prestasi sing luar biasa iki nggawe Beyond dadi perusahaan terkemuka ing industri medis.

Produk Beyond saiki digunakake sacara ekstensif ing Rumah Sakit Umum Shanghai, Rumah Sakit Jinling, Rumah Sakit Afiliasi Kapindho Universitas Zhengzhou, Rumah Sakit China Barat, Universitas Sichuan, Rumah Sakit Xiangya Central South University, uga akeh rumah sakit patokan provinsi lan kelas-II kelas-A rumah sakit, lan dipuji dening akeh ahli domestik sing kondhang. Kanthi sawetara kantor lan anak perusahaan ing macem-macem wilayah kayata Zhengzhou, Nanjing lan Chengdu uga 3 tim pemasaran internasional, garis bisnis Beyonds duwe jangkoan global ing luwih saka 80 negara lan wilayah, nggawe jaringan global R&D, pemasaran lan layanan.

1610531652480014

Ing mangsa ngarep, Beyond ora bakal nyisihake gaweyan kanggo nggawe inovasi sustainable kanggo kabutuhan pelanggan, nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih apik, lan nggawe nilai kanggo klien. Salajengipun, Beyond bakal terus-terusan mbangun ekosfer kesehatan rumah sakit lan perawatan kesehatan ing omah, lan menehi kontribusi kanggo pangembangan kesehatan manungsa.

Kita Nilai Inti

  • Pelanggan dhisik

    Manajemen customer-centric nggayuh Kesempurnaan

  • Inovasi

    Inovasi minangka jiwa kemajuan, minangka motivasi pangembangan.

  • guyub

    Siji arah, siji impen;
    Maju maju, entuk win-win.

  • Kerja keras

    Sukses teka saka kringet;
    Kamulyan ora bakal teka nalika ngenteni.

Vision kita

Vision kita

Terus-terusan ngluwihi, supaya jagad ngerti Beyond!

Mission kita

Mission kita

Ngiringan kanggo kesehatan manungsa karo ilmu lan teknologi!

Etika kerja

Etika kerja

SimpleEasy Efisien Setia SetiaSugeng

Kategori panas

0
Kranjang penyelidikan
    Cart priksaan sampeyan kosong