Kabeh Kategori

Seri BYZ810

Omah>Products>Manajemen Infus>Pompa jarum suntik>Seri BYZ810

Fitur Product

Tambahan saka Saluran Tunggal Pump Syringe 

 

1. Tampilan LCD HD, tembung kanthi kapasitas dhuwur, antarmuka pangguna sing grapyak, nampilake status kerja kanthi dinamis;

 

2. Alarm sing bisa dirungokake lan visual kanggo oklusi, kosong, cedhak kosong, batere kurang, pungkasan infus, jarum suntik, setelan sing salah, lsp;

 

3. Compatible with 5ml, 10ml, 20ml, 30ml, 50/60ml syringe of any brands;

 

4. Volume solusi prasetel kanggo nyuda beban kerja perawat;

 

5. Telung mode kerja: Mode rate, mode Volume Wektu, mode Bobot Dosis;

 

6. Telung level oklusi: dhuwur, medium lan endhek;

 

7. fungsi Purge lan Bolus;

 

8. KVO (keep-vein-open) kanthi otomatis mbukak nalika injeksi rampung, tingkat KVO yaiku 0.1-5ml / jam (langkah 0.1 ml / jam);

 

9. Bebas Ditumpuk: bebas tumpukan siji pompa jarum suntik menyang liyane kanggo nyedhiyakake macem-macem solusi, sing nduwe macem-macem aplikasi klinis;

 

10. Power Source: AC100---240V, 50/60Hz; Internal Battery, DC12V car charge;

 

11. Operasi siji tombol nggawe persiyapan gampang lan gampang;

 

12. Detektor grabble jarum suntik, bisa digunakake kanthi tangan siji ing Lingkungan Tanpa Kuman;

 

13. Cathet kanthi otomatis setelan injeksi pungkasan;

 

14. OEM kasedhiya.

 

Spesifikasi Pompa Syringe Saluran Tunggal 

Sistem Alarm Suara Manungsa Unik 

Piranti kasebut nyebabake swara manungsa lan mungkasi injeksi kanthi otomatis yen ana kesalahan, nggawe proses infus luwih aman lan dipercaya. 

Rate: 

50 / 60ml Jarum suntik: 0.1 ml / jam ~ 999.9 ml / jam (0.1 ml / jam langkah) 
1,000ml / h ~ 1,500ml / jam (langkah 1ml / jam) 
30ml Jarum suntik: 0.1 ml / jam ~ 900.0ml / jam (0.1 ml / jam langkah) 
20ml Jarum suntik: 0.1 ml / jam ~ 600.0ml / jam (0.1 ml / jam langkah) 
10ml Jarum suntik: 0.1 ml / jam ~ 300.0ml / jam (0.1 ml / jam langkah) 

Akurasi Tingkat Aliran 

Ing ± 3% (sawise kalibrasi sing bener) 

Precision mekanik 

Sajrone ± 2% 

Tingkat Bolus 

50 / 60ml Jarum suntik: 1,200ml / jam 
30 ml Jarum suntik: 720ml / jam 
20 ml Jarum suntik: 480ml / jam 
10 ml Jarum suntik: 240ml / jam 

Tarif Purge 

50 / 60ml Jarum suntik: 1,500ml / jam 
30ml Jarum suntik: 900ml / jam 
20ml Jarum suntik: 600ml / jam 
10ml Jarum suntik: 300ml / jam 

Watesan Volume 

0.1ml ~ 9999.9ml (langkah 0.1ml) 

Injeksi Total 
volume 

0.1ml ~ 9999.9ml (langkah 0.1ml) 

Kasedhiya Pompa Syringe Saluran Tunggal 

Dhuwur: 800mmHg ± 200mmHg (106.7kPa ± 26.7kPa) 
Sedheng: 50 / 600mmHg ± 100mmHg (66.7kPa ± 13.3kPa) 
Kurang: 300mmHg ± 100mmHg (40.7kPa ± 13.3kPa) 

Weker 

Injeksi bakal rampung, pungkasan injeksi, oklusi, instalasi jarum suntik sing ora bener, setelan sing salah, batere kurang, jarum suntik lsp.

Power Source 

AC 100V ~ 240V, 50 / 60Hz; Batere Li sing bisa diisi ulang internal, kapasitas≥1,600mAh, serep batere internal 4 jam 

Tingkat KVO 

1ml / h 

Fuse 

F1AL / 250 / 60V, 2 pcs ing njero 

Konsumsi Daya 

30VA 

Klasifikasi IP 

IPX4 

Klasifikasi Peralatan 

Kelas II, pasokan listrik internal, Tipe CF 

Operasi Kondisi 

Suhu sekitar: + 5 ℃ ~ + 40 ℃ 

Kelembapan relatif 

20 ~ 90% 

Kondisi Transportasi & Panyimpenan 

Suhu sekitar: -30 ℃ ~ + 55 ℃ 

Kelembapan relatif 

95% 

ukuran 

280mm (L) × 210mm (W) × 130mm (H) 

bobot 

2.2kg (bobot net) 

x-1

Operasi gampang

· Penampilan anyar nyedhiyakake pengalaman sing luwih apik

· Jelas tampilan LCD lan tabung digital

· Mode rate sing sederhana kanthi wiwitan tombol, gampang dioperasikake

x-2
x-3

Precision luwih aman

· Telung level oklusi kanggo pilihan

· Pangenalan cerdas jarum suntik 10ml 、 20ml 、 30ml 、 50ml (60ml), bisa digunakake kanthi jarum suntik merek sawise kalibrasi

Cerdas & aman

· Swara sithik lan kurang geter didhukung dening aplikasi driver IC motor sing diimpor saka Jerman lan motor sing diimpor saka Jepang.

· Alarm kombinasi swara, tembung lan cahya sing unik, luwih cepet lan dipercaya

· Bisa ditumpuk kanggo ngirit ruangan

c-4

BYZ-810

mode sederhana; mode VoI / T; mode VoI / w; sistem alarm swara manungsa

BYZ-810D

mode sederhana; Mode Vol / T; sistem alarm swara manungsa kanthi mode Vol / w nambah cathetan injeksi, perpustakaan obat, setelan wektu adhedhasar BYZ-810

Nuduhake Produk
PANALITEN

Kategori panas

0
Kranjang penyelidikan
    Cart priksaan sampeyan kosong