Kabeh Kategori

Seri BYS-820

Omah>Products>Manajemen Infus>Pompa infus>Seri BYS-820

Fitur Product

Fitur saka Infus Pump 

1. Tampilan LCD HD, tembung kanthi kapasitas dhuwur, antarmuka pangguna sing grapyak, nampilake status kerja kanthi dinamis;

2. Weker swara lan visual kanggo occlusion, kosong, baterei kurang, mburi infus, lawang mbukak, setelan salah, etc., kang gain paten;

3. Kompatibel karo merek saka set infus sawise kalibrasi sing bener;

4. Volume solusi prasetel kanggo nyuda beban kerja perawat;

5. Mode kerja: ml / h lan drop / min bisa ngalih kanthi bebas;

6. Telung tingkat occlusion: dhuwur, tengah lan kurang;

7. Fungsi Purge;

8. KVO (tetep-urat-mbukak) kanthi otomatis mbukak minangka infus wis rampung, tingkat KVO punika 1-5ml / h (1ml / h langkah);

9. Power Source: AC100---240V, 50/60Hz; Internal Battery;

10. Rekam setelan infus pungkasan kanthi otomatis;

11. OEM kasedhiya.

 

Spesifikasi Infusion Pump 

limpa 

1ml / h ~ 1,200ml / h 

Akurasi Tingkat Aliran 

Ing ± 5% (sawise kalibrasi sing bener) 

Precision mekanik 

Sajrone ± 2% 

Tarif Purge 

100ml/jam ~ 1,000ml/jam (100ml/jam langkah) 

Volume Infus 

1 ml ~ 9999 ml 

Volume Infus Total 

0.1 ml ~ 9999.9 ml 

Tingkat KVO 

1ml/jam ~ 5 ml/jam (langkah 1ml/jam) 

Kesempatan 

Dhuwur: 800mmHg ±200mmHg (106.7kPa±26.7kPa 
Sedheng: 500mmHg ± 100mmHg (66.7kPa±13.3kPa 
Kurang: 300mmHg ± 100mmHg (40.7kPa ± 13.3kPa) 

Weker unik sing bisa dirungokake lan katon 

Weker swara manungsa kanggo Pungkasan injeksi, occlusion, lawang mbukak, umpluk ing tabung, setelan salah, baterei kurang, daya AC ditarik metu etc. 

Power Source 

AC 100V ~ 240V, 50 / 60Hz; Batere Li sing bisa diisi ulang internal, kapasitas≥1,600mAh, serep batere internal 4 jam 

Detektor gelembung 

detektor gelombang ultrasonik; sensitivitas deteksi ≥25μL 

Fuse 

F1AL/250V, 2 pc nang 

Konsumsi Daya 

18VA 

Operasi Kondisi 

Suhu sekitar: +5 ℃ ~ + 40 ℃; 
Kelembapan relatif: 20 ~ 90% 
Tekanan atmosfer: 86.0kpa ~ 106.0kpa 

Kondisi Transportasi & Panyimpenan 

Suhu sekitar: -30 ℃ ~ + 55 ℃ 
Kelembapan relatif: ≤95% 

Klasifikasi Peralatan 

Kelas II, pasokan listrik internal, Tipe CF 

Klasifikasi IP 

IPX4 

ukuran 

140mm (L) × 157mm (W) × 220mm (H) 

bobot 

1.8kg (bobot net) 

1

2

Gampang nggawa

· Dhukungan ml / h lan d / min mode nad bisa diganti dening siji tombol

· Jerman ngimpor motor bisu IC lan motor Jepang, gangguan kurang, geter kurang
3
4· Miwiti karo fungsi mriksa dhewe ndadekake sistem mlaku kanthi stabil

5

Nuduhake Produk
PANALITEN

Kategori panas

0
Kranjang penyelidikan
    Cart priksaan sampeyan kosong