Kabeh Kategori

BY-Ngalamun-C

Omah>Products>Ventilator non-invasi>Seri ngalamun>BY-Ngalamun-C

Mesin CPAP C01
Mesin CPAP C02
Mesin cpap tekanan napas saluran udara positif BY-Dreamy-C kanggo panggunaan hosptial
Mesin cpap tekanan napas saluran udara positif BY-Dreamy-C kanggo panggunaan hosptial

Mesin cpap tekanan napas saluran udara positif BY-Dreamy-C kanggo panggunaan hosptial


Fitur Product

Mesin CPAP nggunakake terapi tekanan saluran napas positif sing terus-terusan kanggo nambani utawa nyuda penyakit pernapasan sing gegandhengan.
Cocog kanggo perawatan klinis sindrom apnea-hypopnea (OSAHS).
 
Miturut-Dreamy-C02

Fitur Mesin CPAP
1. 128 × 64 tampilan LCD karo operasi gampang.
2. Antarmuka operasi interaktif kasedhiya. Fungsi lampu mburi ngidini operasi wengi.
3. Mesin tekanan saluran napas positif terus-terusan digunakake kanggo nggayuh sinkronisasi manungsa-komputer.
4. desain Ultra bisu & wektu tundha langkah munggah desain.
5. port USB kanggo download data
6. Mesin portabel nganggo teknologi gerakan sing diimpor, bisa dadi panas konstan.
7. Desain modis
8. Mesin CPAP kasusun saka host, tabung napas, spons Filter, kabel daya, adaptor daya.

Cathetan saka Mesin CPAP
1. Ora kasedhiya ing penyakit paru-paru bullous, pneumothorax, kurang volume getih sirkulasi efektif kanthi kejut, koma utawa gangguan kesadaran, utawa ora kerjo bareng utawa nampa perawatan topeng.
2. Ora ditrapake kanggo bocah-bocah, utawa fisik, sensori, intelektual ora bisa digunakake kanthi aman lan tanpa bantuan utawa pangguna ing sangisore guardianship. 


Parameter Mesin CPAP

model BY-Dreamy -C02 
tampilan 128×64 LCD 
mode CPAP 
Fungsi lan fitur 
meksa 4-20CMH2O 
Belex (tingkat 1-3) 2-4cmH2O 
Ramp 0-60min 
Kompensasi Bocor Otomatis Ya 
Luwes Altitude Otomatis Ya 
ON / OFF otomatis Ya 
Sistem Kelembapan Suhu Konstan sing bisa diatur Ya 
Kamar banyu sing bisa diganti Ya 
USB Download menyang PC Ya 
Tingkat Tekanan Swara (10cmH2O) <30dBA 
Input Volt.&Freq. 110-240Vac, 50 / 60Hz 
Bobot & Ukuran Net 1.8kg, 255 × 170 × 112mm (Inang + Humidifier) 


CPAP:
Aplikasi akeh:
1. AHI ≥ 15 kaping / jam saka pasien.
2. AHI <15 kaping / jam, nanging ngantuk awan lan gejala liyane ketok

Tabu:
1. Epistaksis bola-bali
2. Koma
3. Ketidakstabilan hemodinamik
4. Radang paru-paru
5. Pulmonary bulla
6. Rhinorrhea serebrospinal

Aksesoris Produk
Topeng Hidung, Tutup Kepala, Tabung, Filter, Adaptor Daya, Buku Panduan & Tas Travel


图片 1Kompak
① Penampilan sing prasaja, elegan lan atraktif;
② Ukuran cilik, bobot entheng lan gampang digawa;
③ Rong jinis tampilan kanggo nyukupi syarat sing beda;
④Desain UI ringkes, bisa dijupuk ing galance.
Pangguna-lestari
①One Knob kontrol, convinient kanggo operate;
②Teknologi sinkronisasi, sensitivitas dhuwur, ven ajeg;
③ Humidifier sing bisa dipisahake, gampang kanggo ngresiki utawa nambah banyu;
④Alarm gagal daya, turu nyenyak kanthi yakin.
图片 2
图片 3Nyaman turu
① humidifer pancet, nggawe ambegan nyaman;
② Aplikasi blower kualitas dhuwur, swara kurang saka 30dB;
③ Auto-on lan mateni, turu kanthi aman;
④Kompensasi cerdas, fungsi ramp, nambah complia;
图片 4


Nuduhake Produk
PANALITEN

Kategori panas

0
Kranjang penyelidikan
    Cart priksaan sampeyan kosong