Kabeh Kategori

BY-Ngalamun-B

Omah>Products>Ventilator non-invasi>Seri ngalamun>BY-Ngalamun-B

B18
B19
BY-Dreamy-B alat pernapasan bipap portabel
BY-Dreamy-B alat pernapasan bipap portabel

BY-Dreamy-B alat pernapasan bipap portabel


Fitur Product

Mesin BIPAP bisa disetel IPAP (inspiratory positive airway pressure) lan EPAP (Expiratory positive airway pressure). Digunakake, kanggo apnea pangguna macem-macem derajat, tekanan saluran napas disetel dening profesional sing cocog kanggo perawatan.
Cocog kanggo perawatan klinis lan omah kanggo sindrom apnea-hypopnea (OSAHS) lan penyakit gagal ambegan.
 
Miturut-Dreamy-B18

Fitur Mesin BIPAP
1. 128 × 64 tampilan LCD karo operasi gampang.
2. Antarmuka operasi interaktif kasedhiya. Fungsi lampu mburi ngidini operasi wengi.
3. Desain modis karo lacquer piano nggoleki, trep kanggo ngilangke.
4. Respiratory waveform & kualitas tampilan waveform bisa entuk nyata wektu ngawasi CPAP
5. desain Ultra bisu & wektu tundha langkah munggah desain.
6. Mesin portabel nganggo teknologi gerakan sing diimpor, bisa dadi panas konstan.
7. Mesin BIPAP digunakake kanggo nggayuh sinkronisasi manungsa-komputer.

Cathetan saka Mesin BIPAP
1. Ora kasedhiya ing penyakit paru-paru bullous, pneumothorax, kurang volume getih sirkulasi efektif kanthi kejut, koma utawa gangguan kesadaran, utawa ora kerjo bareng utawa nampa perawatan topeng.
2. Ora ditrapake kanggo bocah-bocah, utawa fisik, sensori, intelektual ora bisa digunakake kanthi aman lan tanpa bantuan utawa pangguna ing sangisore guardianship.


Parameter Mesin BIPAP

model BY-Dreamy -B18 
tampilan 128×64 LCD 
mode CPAP, S/T 
Fungsi lan fitur 
meksa 4-20CMH2O 
Belex (1-3 level) 2-4cmH2O 
Ramp Duration 0-60min 
PAP 4-20cmH2O 
EPAP 4-20cmH2O 
Tingkat Respirasi 4 ~ 40BPM 
Wektu Inspirasi 0.5 ~ 3.0s 
Sensitivitas Inspirasi 1-6 tataran 
Sensitivitas kadaluwarsa 1~6 level 1-6 tataran 
Kompensasi Bocor Otomatis Ya 
Luwes Altitude Otomatis Ya 
ON / OFF otomatis Ya 
Sistem Kelembapan Suhu Konstan sing bisa diatur Ya 
Kamar banyu sing bisa diganti Ya 
USB Download menyang PC Ya 
Tingkat Tekanan Swara (10cmH2O) <30dBA 
Input Volt.&Freq. 110-240Vac, 50 / 60Hz 
Bobot & Ukuran Net 1.8kg, 255 × 170 × 112mm (Inang + Humidifier) 


BIPAPA
Aplikasi akeh:

1. Pasien OSAHS Moderate
2. Pneumonia obstruktif kronis
3. Gagal ambegan

Tabu:
1. Epistaksis bola-bali
2. Koma
3. Ketidakstabilan hemodinamik
4. Radang paru-paru
5. Pulmonary bulla
6. Rhinorrhea serebrospinal

Aksesoris Produk
Topeng Wajah Lengkap, Tutup Kepala, Tabung, Filter, Adaptor Daya, Buku Panduan & Tas Travel


图片 1
图片 2
图片 3Nyaman turu
①Konstan humidifer, nggawe ambegan nyaman;
② Aplikasi blower kualitas dhuwur, swara kurang saka 30dB;
③ Auto-on lan mateni, turu kanthi aman;
④ Kompensasi cerdas, fungsi ramp, nambah complia;
图片 4


Nuduhake Produk
PANALITEN

Kategori panas

0
Kranjang penyelidikan
    Cart priksaan sampeyan kosong