Kabeh Kategori

BPAP

Omah>Products>Ventilator non-invasi>Seri tambahan>BPAP

mesin bipap replus
ResPlus BPAP Bilevel Positive Airway Pressure kanggo masalah napas sing luwih kompleks

ResPlus BPAP Bilevel Positive Airway Pressure kanggo masalah napas sing luwih kompleks


Fitur Product

图片 1

图片 2


图片 3Sinkronisasi Ventilator Pasien
Inspirasi dipicu nalika pasien lan ventilator disinkronake, kanggo nambah comfortv
Ngawasi dinamis
Tampilan wektu nyata: tekanan I / E, gelombang aliran udara lan macem-macem data sing gegandhengan karo napas kanggo njamin efek terapi
图片 4
图片 5Inteligent Operation Interface
①3.5" tampilan TFT werna, antarmuka Concise, aplikasi tombol anter jemput rotatory, prasaja lan gampang kanggo operate
②Tampilan warna HD, tombol antar-jemput, antarmuka UI sing ringkes
Kontrol volume pasang surut cerdas VAF
Mesthekake volume pasang surut target kanggo nyukupi kabutuhan pasien sing beda
图片 6
图片 7<30dB Ngiringi sepi
Blower kualitas dhuwur, desain bilah kipas ganda, saluran udara sing sepi, ngiringi sepi, mung kanggo sampeyan lan kulawarga turu sing apik
Host lan humidifier bisa dipisahake
Desain sing bisa dipisahake, host bisa digunakake solo, gampang di resiki, aman lan portabel
图片 8
图片 9Kompensasi bocor otomatis
Intellgent ndeteksi prabédan ing tingkat aliran, nalika pangguna nguripake ing wayah wengi, otomatis menehi ganti rugi volume bocor, luwih aman lan luwih efektif.
图片 10


Nuduhake Produk
PANALITEN

Kategori panas

0
Kranjang penyelidikan
    Cart priksaan sampeyan kosong